Shop Doneer

God is mijn Vader!

Deze boodschap moedigt je aan om je op een nieuwe manier uit te strekken naar het kennen van God als Vader. Dan zul je niet langer alleen maar weten dat Hij je Vader is, maar Hem werkelijk als Vader kennen.

Prijs
€ 2,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Vader God

Het gebed dat wereldwijd en in alle talen het meest wordt uitgesproken, begint met ‘Onze Vader’. We weten dat God onze Vader is, maar toch leven veel christenen niet met de rijkdom die Gods Vaderschap geeft. We kennen de theorie, maar ervaren we het ook?

Pas 55 jaar na zijn bekering leerde Derek Prince God werkelijk kennen als zijn Vader. Al die tijd heeft hij geweten dat God zijn Vader is, maar Hem ook als Vader kennen bleek veel verder te gaan.

In dit boekje deelt hij openhartig over de openbaring van Gods Vaderschap in zijn leven. Daarnaast legt hij vanuit Gods Woord duidelijk uit wat Gods Vaderschap in je leven uitwerkt.

Deze boodschap daagt je uit om je op een nieuwe manier uit te strekken naar het kennen van God als Vader. Dan zul je niet langer alleen maar weten dat Hij je Vader is, maar Hem werkelijk als Vader kennen.

Oorspronkelijke titel: Father God
Paperback, 24 pagina's, A5