Shop Doneer

Jij bent waardevol!

Jij en ik zijn bijzonder waardevol voor God! In deze cursus ontdekken we verschillende manieren waarop God ons heeft verteld en nog steeds vertelt hoe waardevol jij en ik voor Hem zijn en hoeveel Hij van ons houdt.

God is onze Vader. Jezus kwam om ons de weg naar Hem te wijzen. Wat betekent Zijn Vaderschap voor ons? Hoe laten we dat tot ons doordringen? Daar gaan we tijdens de cursus Jij bent waardevol mee aan de slag. In zes lessen denken we na over de volgende onderwerpen:

 • Les 1: Gods liefde leren kennen
 • Les 2: Geschapen naar Gods beeld
 • Les 3: God is jouw Vader!
 • Les 4: Welke prijs betaalden de Vader en de Zoon?
 • Les 5: Hoe heeft Jezus onze schuld en schaamte gedragen?
 • Les 6: Wat is Gods antwoord voor afwijzing?

Onze Vader heeft een antwoord voor onze schuld, schaamte en afwijzing. Leer Gods onbegrijpelijke, grenzeloze, overvloedige liefde steeds beter kennen en ontdek hoe je Gods acceptatie kunt aanvaarden en kunt leven in je identiteit als kind van Hem.

Heb je je al aangemeld voor de cursus? Ga dan naar de cursusomgeving.

HOE WERKT DE CURSUS?

De lessen
Elke week komt er een les beschikbaar, die begint met een korte introductie-video over het thema van die week. Vervolgens maak je de les aan de hand van een (of twee) hoofdstukken uit het boek. Het lees- en maakwerk kost je ongeveer twee uur per week. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde correctie – dus er is geen tutor die je werk nakijkt. Het aantal lessen waarover de studie wordt verdeeld is nog niet duidelijk.

Vragen
Wel kun je vragen stellen, hetzij via het forum (waarbij de andere cursisten en onze cursusleider in kunnen gaan op je vragen), hetzij via e-mail door vanuit de leeromgeving jouw vraag (evt. anoniem) door te geven aan de cursusleider.

Doorlopend forum
Er is in de leeromgeving ook een doorlopend forum, waar gesprekken/discussies kunnen worden gevoerd die met de thema’s samenhangen.

Extra’s
De lessen zullen hier en daar verlevendigd worden met o.a. korte videofragmenten, proclamaties uit Gods Woord en liederen, die de stof dichterbij brengen.

Wat kost het?
We willen graag dat de cursus betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis, met uitzondering van de administratiekosten en de kosten voor materialen. Voor €5,- kun je dus meedoen als je het boek al hebt.

De totale kosten voor de cursus zijn als volgt opgebouwd:

 • Administratiekosten: €5,- (inclusief eventuele verzendkosten.) U krijgt in uw bestelbevestiging een toegangscode voor de cursus opgestuurd per e-mail.
 • Cursus: De cursus kost ons ongeveer €35,- per persoon, maar je kunt zelf kiezen welk bedrag je geeft omdat de deelname op giftenbasis is, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.
 • Materialen (voor zover je die nog niet hebt):
  - Boek: Onbegrijpelijke liefde
  - Boek: Gods antwoord voor afwijzing
  - Onderwijsspecial: God is mijn Vader!
  - Proclamatiekaarten (optioneel*): In Christus ben ik waardevol, In Christus ben ik aangenomen, In Christus heb ik zekerheid, Mijn uiterlijk is oké!, De omwisseling aan het Kruis, God is mijn Vader

*De proclamatiekaarten zijn ook online in de cursus opgenomen. We raden echter aan om ze mee te bestellen, zodat je constant de Bijbelteksten bij de hand kunt hebben.

Inschrijven

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de cursus en de materialen bestellen. Deze kunt u afrekenen in onze webshop. Vervolgens ontvangt u een mail met de toegangscode voor de cursus en een link naar de cursuswebsite.

Benodigd:
# Titel Soort Prijs
Administratiekosten cursus Waardevol cursussen € 5,00
Onbegrijpelijke liefde boeken € 6,00
Gods antwoord voor afwijzing boeken € 8,00
God is mijn Vader! boeken € 2,00
Set proclamatiekaarten Waardevol (Optioneel) kaarten € 4,50

Gift voor cursus (in cijfers)