Jij bent waardevol!

Jij en ik zijn bijzonder waardevol voor God!

In deze cursus ontdekken we verschillende manieren waarop God ons heeft verteld en nog steeds vertelt hoe waardevol jij en ik voor Hem zijn en hoeveel Hij van ons houdt.

God is onze Vader. Jezus kwam om ons de weg naar Hem te wijzen. Wat betekent Zijn Vaderschap voor ons? Hoe laten we dat tot ons doordringen?

Onze Vader heeft een antwoord voor onze schuld, schaamte en afwijzing. Leer Gods onbegrijpelijke, grenzeloze, overvloedige liefde steeds beter kennen en ontdek hoe je Gods acceptatie kunt aanvaarden en kunt leven in je identiteit als kind van Hem.

HOE WERKT DE CURSUS?

De lessen
Elke week komt er een les beschikbaar, die begint met een korte introductie-video over het thema van die week. Vervolgens maak je de les aan de hand van een (of twee) hoofdstukken uit het boek. Het lees- en maakwerk kost je ongeveer twee uur per week. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde correctie – dus er is geen tutor die je werk nakijkt. Het aantal lessen waarover de studie wordt verdeeld is nog niet duidelijk.

Vragen
Wel kun je vragen stellen, hetzij via het forum (waarbij de andere cursisten en onze cursusleider in kunnen gaan op je vragen), hetzij via e-mail door vanuit de leeromgeving jouw vraag (evt. anoniem) door te geven aan de cursusleider.

Doorlopend forum
Er is in de leeromgeving ook een doorlopend forum, waar gesprekken/discussies kunnen worden gevoerd die met de thema’s samenhangen.

Extra’s
De lessen zullen hier en daar verlevendigd worden met o.a. korte videofragmenten, proclamaties uit Gods Woord en liederen, die de stof dichterbij brengen.

Wat kost het?
We willen graag dat de cursus betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis, met uitzondering van de administratiekosten en de kosten voor materialen. Voor €5,- kun je dus meedoen als je het boek al hebt.

De totale kosten voor de cursus zijn als volgt opgebouwd:

 • Administratiekosten: €5,- (inclusief eventuele verzendkosten.) U krijgt in uw bestelbevestiging een toegangscode voor de cursus opgestuurd per e-mail.
 • Cursus: De cursus kost ons ongeveer €35,- per persoon, maar je kunt zelf kiezen welk bedrag je geeft omdat de deelname op giftenbasis is, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.
 • Materialen (voor zover je die nog niet hebt):
  - Boek: ‘Onbegrijpelijke liefde’
  - Boek: 'Gods antwoord voor afwijzing'
  - Onderwijsspecial: 'God is mijn Vader!'
  - Proclamatiekaarten (optioneel*):
  In Christus ben ik waardevol, In Christus ben ik aangenomen, In Christus heb ik zekerheid, Mijn uiterlijk is oké!, De omwisseling aan het Kruis, God is mijn Vader
  - Set DVD's 'Besef je hoe waardevol je bent?' & 'Gods antwoord voor afwijzing'.
  (Optioneel, videomateriaal uit deze toespraken wordt gebruikt. Als je het prettig vindt om dit later thuis op DVD terug te kunnen kijken, kun je deze met korting meebestellen. Zo niet, dan kun je de set DVD's uitvinken in het menu rechts.)

*De proclamatiekaarten zijn ook online in de cursus opgenomen. We raden echter aan om ze mee te bestellen, zodat je constant de Bijbelteksten bij de hand kunt hebben.

Cursus niet beschikbaar

Helaas is de cursus op dit moment niet beschikbaar. Stel mij per mail op de hoogte wanneer de cursus begint: