Aankomende vrijdag start de cursus Leven met de Heilige Geest, ontdek hoe Hij jouw persoonlijke gids kan zijn!

sluit
Shop Doneer

Leven in de Eindtijd

Ook al zijn er ‘geheimenissen die verborgen blijven’, dat hoeft ons er niet van te weerhouden om te ontdekken wat God wél geopenbaard heeft en om daar ook naar te gaan handelen. Zo maken we ons klaar voor de voltooiing van Gods plan met ons, en maken we deel uit van de overwinnende Gemeente die haar opdracht volbrengt.

Rond Dereks diepgravende boek ‘De Eindtijd, wat gaat er gebeuren?’ en het boekje ‘Leven in de laatste dagen’ hebben we een gebalanceerd en leerzaam cursusavontuur samengesteld. Via vraag en antwoord wandel je door de boeken, waarin Derek je aan de hand van Gods Woord helpt om voorbereid te zijn op wat gaat komen, en God Zijn werk te laten doen in je karakter! Je luistert naar videomateriaal en aanvullende liederen die je, net als de proclamatiekaarten, helpen het geleerde vast te houden.

Hoe werkt de cursus?

De lessen
De cursus bestaat uit 8 lessen. Elke week komt er een les beschikbaar, die begint met een korte introductie-video over het thema van die week. Vervolgens maak je de les aan de hand van een (of twee) hoofdstukken uit het boek. Het lees- en maakwerk kost je ongeveer twee uur per week. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde correctie – dus er is geen tutor die je werk nakijkt.

Vragen
Wel kun je vragen stellen, hetzij via het forum (waarbij de andere cursisten en onze cursusleider in kunnen gaan op je vragen), hetzij via e-mail door vanuit de leeromgeving jouw vraag (evt. anoniem) door te geven aan de cursusleider.

Doorlopend forum
Er is in de leeromgeving ook een doorlopend forum, waar gesprekken/discussies kunnen worden gevoerd die met de thema’s samenhangen.

Extra’s
De lessen zullen hier en daar verlevendigd worden met o.a. korte videofragmenten, proclamaties uit Gods Woord en liederen, die de stof dichterbij brengen.

Wat kost het?
We willen graag dat de cursus in principe betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis, met uitzondering van de administratiekosten en de kosten voor materialen. Voor €5,- euro kun je dus in principe meedoen als je de boeken al hebt.

De totale kosten voor de cursus zijn als volgt opgebouwd:

  • Administratiekosten: €5,- (inclusief eventuele verzendkosten.)
  • Cursus: De cursus kost ongeveer €35,- per persoon, maar je kunt zelf kiezen welk bedrag je geeft omdat de deelname op giftenbasis is, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.
  • Materialen (voor zover je die nog niet hebt):
    - Boek: 'De eindtijd, wat gaat er gebeuren?'
    - Boek: 'Leven in de laatste dagen'
    - set van 7 proclamatiekaarten (optioneel*): Bidden voor onbekeerden, Ik gehoorzaam Gods Woord, de kracht van Gods Woord, Overwinnend leven, Met God ben ik niet bang, Vrede voor Israël, De grote opdracht

*De proclamatiekaarten zijn ook in de cursus opgenomen. We raden echter aan om ze mee te bestellen, zodat je de Bijbelteksten constant bij de hand kunt hebben.

Inschrijven

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de cursus en de materialen bestellen. Deze kunt u afrekenen in onze webshop. Vervolgens ontvangt u een mail met de toegangscode voor de cursus en een link naar de cursuswebsite.

Benodigd:
# Titel Soort Prijs
Administratiekosten cursus Eindtijd cursussen € 5,00
De eindtijd, wat gaat er gebeuren? boeken € 16,00
Leven in de laatste dagen boeken € 6,00
Set proclamatiekaarten LIDE kaarten € 6,00

Gift voor cursus (in cijfers)