Shop Doneer

Het opleggen van handen

Het opleggen van handen is één van de basisbeginselen van het geloof, en een krachtige manier waarop God Zijn kracht wil doorgeven om te bevestigen, te zalven, te genezen en toe te rusten.

Prijs
€ 9,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Stel je voor, dat God een manier had ingesteld waarop we Zijn gezag, kracht, genezing en geestelijke gaven konden doorgeven aan anderen. Zou je daar dan niet meer van willen afweten?

Dan is er goed nieuws: God heeft zo’n manier ingesteld! Het opleggen van handen is een van de grondbeginselen die weliswaar minder bekend is in grote delen van de kerk, maar daarom niet minder krachtig of actueel.

In deze studie legt Derek Prince de Bijbelse praktijk van handoplegging grondig uit. Je ontdekt hoe, wanneer en waarom mensen de handen werden opgelegd, zowel in het Oude als Nieuwe Testament. Deze voorbeelden motiveren je om - niet lichtvaardig maar wel vrijmoedig - geleid door de Geest en vanuit een nederig hart, ook vandaag de dag mensen de handen op te leggen en zo Gods kracht door te geven in de Gemeente.

De vragen in deze studie-editie helpen je dit Bijbelse onderwijs dieper tot je te nemen én toe te passen. Je kunt ze zowel voor persoonlijke studie als met je kring/huisgroep gebruiken. De bijbehorende online video maakt het bovendien tot een afwisselend geheel. Ga dus aan de slag en ontdek de kracht van het opleggen van handen!

Oorspronkelijke titel: Transmitting God's Power
Paperback: 77 pagina's, A5