Shop Doneer

Algemene indicaties van een vloek

Leestijd: 1 min.
Ik heb een lijst gemaakt met zeven algemene indicaties of kenmerken van een vloek. De meeste vloeken liggen niet op individuele personen, maar ze beslaan vaak hele families of gemeenschappen. Het noodzakelijke kenmerk van vloeken en zegeningen in de Bijbel is dat ze doorgegeven worden van generatie op generatie, tenzij er iets gebeurt dat ze opheft. Ik heb vele mensen mogen helpen die bevrijding nodig hadden van een vloek, en daarbij zelfs gewerkt met mensen van wie de problemen teruggingen tot honderden jaren in de familiegeschiedenis.
Op basis van mijn persoonlijke waarneming, volgen hier zeven indicaties die vaak aanduiden dat er een vloek werkzaam is in je leven of je familie. Als je slechts één ervan herkent, dan zeg ik niet dat er perse een vloek op je leven rust, maar als er meer van deze kenmerken herkenbaar zijn voor jou of in je familie, en in meerdere generaties zijn teruggekomen, dan kun je er bijna zeker van zijn dat je te maken hebt met een vloek.
1.Mentale en emotionele instorting
2.Herhaaldelijke of chronische ziekte, vooral erfelijke ziekten
3.Herhaalde miskramen of gerelateerde vrouwelijke problemen
4.Echtscheiding en verwijdering binnen het gezin, vooral met een geschiedenis daarvan in de familie
5.Voortdurend financieel tekort
6.Vaak voorkomende ongelukken ('pechvogel')
7.Geschiedenis in de familie van zelfmoord of onnatuurlijke dood
We zullen niet stil blijven staan bij het probleem, maar wel bij de oplossing. Jezus werd tot een vloek gemaakt, opdat wij de zegen zouden kunnen binnentreden.

Dank U Jezus voor uw werk aan het kruis. Ik proclameer dat voor iedere indicatie van een vloek in mijn leven, Jezus' dood en opstanding de oplossing is. Want Jezus werd een vloek gemaakt opdat ik de zegen zou kunnen binnentreden. Amen.