Shop Doneer

Geestelijke Strijd in de Eindtijd

In dit boek combineert Derek Prince diepe inzichten in Gods Woord met praktische Bijbelse principes die je zullen helpen te begrijpen in welke tijd we leven, maar ook hoe je Gods goedheid kunt vrijzetten.

Prijs
€ 19,00
Aantal
Taal

Omschrijving

Word niet overwonnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede. (Romeinen 12:21)

Nu het moment van Jezus’ wederkomst steeds dichterbij komt, neemt de strijd tussen goed en kwaad toe. We zien het overal om ons heen: corruptie, schietpartijen, oorlogen, valse profeten, toenemende vervolging. De vijand rukt op!

Maar ook God is in beweging – en als Zijn volk kunnen wij op een krachtige manier met Hem samenwerken in die strijd. Volgens de Bijbel is er maar één kracht sterk genoeg om het kwade te overwinnen: het goede. Daarvoor moeten we verankerd zijn in God zelf.

In dit boek combineert Derek Prince diepe inzichten in Gods Woord met praktische Bijbelse principes die je zullen helpen te begrijpen in welke tijd we leven, maar ook hoe je Gods goedheid kunt vrijzetten. Je leert de geestelijke wapens te gebruiken die God je heeft gegeven en om te wandelen in jouw geestelijke autoriteit in Christus.

Het is tijd om Gods hoop en licht te brengen in deze turbulente wereld. Laten we samen met Jezus Christus optrekken in Zijn overwinning over het kwaad!

Oorspronkelijke titel: Spiritual Warfare for the End Times
Paperback: 237 pagina's, A5