Online cursus: Leven in de eindtijd

 

Deze cursus is al gestart. Wil je toch nog meedoen? Stuur ons een mailtje op: info@derekprince.nl 

Ook al zijn er ‘geheimenissen die verborgen blijven’, dat hoeft ons er niet van te weerhouden om te ontdekken wat God wél geopenbaard heeft en om daar ook naar te gaan handelen. Zo maken we ons klaar voor de voltooiing van Gods plan met ons, en maken we deel uit van de overwinnende Gemeente die haar opdracht volbrengt.

Rond Dereks diepgravende boek ‘De Eindtijd, wat gaat er gebeuren?’ en het boekje ‘Leven in de laatste dagen’ hebben we een gebalanceerd en leerzaam cursusavontuur samengesteld. Via vraag en antwoord wandel je door de boeken, waarin Derek je aan de hand van Gods Woord helpt om voorbereid te zijn op wat gaat komen, en God Zijn werk te laten doen in je karakter! Je luistert naar videomateriaal en aanvullende liederen die je, net als de proclamatiekaarten,  helpen het geleerde vast te houden.

Hoe werkt de cursus?

De lessen
De cursus bestaat uit 8 lessen. Elke week komt er een les beschikbaar, die begint met een korte introductie-video over het thema van die week. Vervolgens maak je de les aan de hand van een (of twee) hoofdstukken uit het boek. Het lees- en maakwerk kost je ongeveer twee uur per week. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde correctie – dus er is geen tutor die je werk nakijkt.

Vragen
Wel kun je vragen stellen, hetzij via het forum (waarbij de andere cursisten en onze cursusleider in kunnen gaan op je vragen), hetzij via e-mail door vanuit de leeromgeving jouw vraag (evt. anoniem) door te geven aan de cursusleider.

Doorlopend forum
Er is in de leeromgeving ook een doorlopend forum, waar gesprekken/discussies kunnen worden gevoerd die met de thema’s samenhangen.

Extra’s
De lessen zullen hier en daar verlevendigd worden met o.a. korte videofragmenten, proclamaties uit Gods Woord en liederen, die de stof dichterbij brengen.

Wat kost het?
We willen graag dat de cursus betaalbaar is voor iedereen, en kiezen daarom voor deelname op giftenbasis, met uitzondering van de administratiekosten en de kosten voor materialen.

De totale kosten voor de cursus zijn als volgt opgebouwd:

Administratiekosten: €5,-

Cursus: De cursus kost ons ongeveer €35,- per persoon, maar je kunt zelf kiezen welk bedrag je geeft omdat de deelname op giftenbasis is, want we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Materialen (voor zover je die nog niet hebt):

  • Boek: ‘De eindtijd, wat gaat er gebeuren’: €16,00
  • Boek: ‘Leven in de laatste dagen’: €6,00
  • 7 Proclamatiekaarten : €6,00
    Titels: Bidden voor onbekeerden, Ik gehoorzaam Gods Woord, de kracht van Gods Woord, Overwinnend leven, Met God ben ik niet bang, Bid voor de vrede van Jeruzalem, De grote opdracht.

Wie (één van) de materialen nog niet heeft, kan deze bestellen bij de opgave voor de cursus, wij betalen voor cursisten de verzendkosten. De boeken heb je nodig – want de vragen zijn op basis van de boeken. De proclamatiekaarten zijn ook in de cursus opgenomen. We raden echter aan om ze mee te bestellen, zodat je constant de Bijbelteksten bij de hand kunt hebben.

Voor €5,-  kun je dus meedoen als je de boeken al hebt.

Deze cursus is al gestart. Wil je toch nog meedoen? Stuur ons een mailtje op: info@derekprince.nl 

 

DPM NEDERLAND

Nijverheidsweg 12
7005 BJ Doetinchem
KvK#: 41121393

CONTACT

E-mail: info@derekprince.nl
Telefoon: +31 (0) 251 255 044
(elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur)

ONDERWIJS- EN NIEUWSBRIEVEN

Ontvang onze gratis onderwijs- en nieuwsbrieven
- per post
- per email